Філе рибки, запечене під шубкою

ДРУГІ СТРАВИ
603 Філе рибки, запечене під шубкою
Фото - Філе рибки, запечене під шубкою
інгредієнти:
  • Філе рибне 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Майонез

Цибулю порізати кубиками і обсмажити на олії, моркву натерти на крупній тертці і додати до цибулі, протушкувати. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, порізати кубиками і додати до цибулі і моркви, теж трохи протушкувати, посолити. Рибу нарізати шматочками, трохи більшими, ніж сірникова коробка, але не дрібно. Картоплю почистити, порізати тонкими напівкружечками. На деко викласти суміш зі сковороди, зверху картоплю, посолити. Зверху рибу, посолити. Сир натерти на крупній тертці і поєднати із майонезом, перемішати. Покрити цією масою рибу і запікати в духовці при 180-200 градусах близько години.

Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.

Французская кухня рецептыПитомник французских бульдогов

Рецепты для хлебопечки, вкусно: плов рецепт приготовления. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Книга рецепты индийской кухни www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter