Філе рибки
625
інгредієнти:
- Філе морського язика 2 шт.
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 70 г
- Майонез
- Сметана
- Сіль, перець
Рис відварити до напівготовності, посолити. Філе розморозити, зрізати зайвий жир, посолити, поперчити. У центр дека викласти рибу, по краях рис. Цибулю порізати півкільцями і покласти зверху, і на рибку і на рис. У мисці змішати майонез і сметану, розвести трохи водою, так вийде потрібна консистенція і рис буде ніжніше. Полити рибку і рис соусом. Зверху укутати ковдрою з тертого сиру - і в духовку хвилин на 25-30.
ЗдесьГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Рецепты супов и бульонов с фото - рецепт суп гуляш. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі