Філе риби в картопляному клярі
- Філе риби (форель) 600 г
- Картопля 3 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
Філе риби нарізати на порційні шматки, посолити, додати спеції і скропити соком лимона.
Картоплю помити, очистити, натерти на крупній тертці.
Додати яйце і борошно, ретельно перемішати.
Рибу запанірувати в картопляному клярі (щільно притискаючи).
Обсмажити з двох боків на розігрітій сковороді з олією. Зменшити вогонь, накрити кришкою і довести до готовності (близько 30 хвилин).
Подавати з овочами.
Пошаговые кулинарные рецепты с фотографиямиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салат с копченой Курицей. Салат из фасоли с копченой Курицей.
Рецепты Приготовления - салат с морепродуктами рецепт.
Термосы в магазине Утконос - приготовление йогурта в термосе.
Потрясающе вкусный салат - салаты вкусные рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
ЗдесьРецепты и советы
Мимоза салат рецепт фотоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter