Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша
- Інгредієнти:
- Форель - 1 шт
- Лимон - 2 шт
- Лаваш (вірменський) - 2 шт
- Масло вершкове - 100 г
- Кінза
- Спеції (соль і перец)
Філе риби розрізати на невеликі шматки, полити соком лимона, посолити, поперчити.
Кінзу дрібно нарізати, покрити нею рибу, а зверху покласти по шматочку масла.
Розрізати лаваш на квадрати і згорнути його в конверти з підготовленою рибою.
Це дуже зручно, тому що конвертики можна заготовити заздалегідь і тримати в холодильнику.
Згорнути лаваш в конверти, перекласти на лист, покритий фольгою.
Зверху змастити рослинним маслом і відправити в розігріту духовку.
Пекти при t *- 350F до золотистого кольору. .
Перекласти на блюдо. Подавати з підливою з ткемалі і лимоном.
Залишаються вони смачними та хрусткими і в холодному вигляді.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.
Купить кондитерку: украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.
Прямые трансляции из дома - домашний майонез миксером видео. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.uaкак приготовить пирог из тыквы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter