Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша

ДРУГІ СТРАВИ
1888 Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша
Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Форель - 1 шт
  • Лимон - 2 шт
  • Лаваш (вірменський) - 2 шт
  • Масло вершкове - 100 г
  • Кінза
  •  Спеції (соль і перец) 

Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша інгредієнти Філе риби розрізати на невеликі шматки, полити соком лимона, посолити, поперчити.

Кінзу дрібно нарізати, покрити нею рибу, а зверху покласти по шматочку масла.

Розрізати лаваш на квадрати і згорнути його в конверти з підготовленою рибою.

Це дуже зручно, тому що конвертики можна заготовити заздалегідь і тримати в холодильнику.

Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша Згорнути лаваш в конверти, перекласти на лист, покритий фольгою.

Зверху змастити рослинним маслом і відправити в розігріту духовку.

 Пекти при t *- 350F до золотистого кольору. .

фото Філе риби в хрустких конвертиках з лаваша Перекласти на блюдо. Подавати з підливою з ткемалі і лимоном.

 Залишаються вони смачними та хрусткими і в холодному вигляді.

Вкуснейшие рецепты тут: рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.

Купить кондитерку: украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.

Прямые трансляции из дома - домашний майонез миксером видео. Как приготовить вкусный шашлык.

http://recepti.biz.uaкак приготовить пирог из тыквы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter