Філе риби під соусом "pestorosso"
839
інгредієнти:
- Філе рибне (біле, морський окунь) 300 г
- Олія оливкова
- Спеції (для риби) 0.5 ч.л.
- Горіх мигдальний (стружка) 2 ч.л.
- Томатна паста 200 г
- Сир пармезан 50 г
- Базилік (свіжий) 2 г
- Томат в´ялений 7 г
- Часник 1 зуб.
Для соусу: томат, сир пармезан, базилік, томати в'ялені, часник подрібнити, додаючи оливкову олію, до стану густої сметани.
Підготувати філе рибки.
Викласти у вогнетривку посудину, зверху на філе - 1 ст. л. соусу, посипати мигдалем і запікати 15-20 хв у розігрітій до 220°С духовці.
Простые рецепты вкусных салатов - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Каллы из мастики своими руками пошаговокаллы из мастики
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі