Філе риби під соусом "pestorosso"

ДРУГІ СТРАВИ
844 Філе риби під соусом "pestorosso"
Фото - Філе риби під соусом
інгредієнти:
  • Філе рибне (біле, морський окунь) 300 г
  • Олія оливкова
  • Спеції (для риби) 0.5 ч.л.
  • Горіх мигдальний (стружка) 2 ч.л.
  • Томатна паста 200 г
  • Сир пармезан 50 г
  • Базилік (свіжий) 2 г
  • Томат в´ялений 7 г
  • Часник 1 зуб.

Філерибиподсоусом Для соусу: томат, сир пармезан, базилік, томати в'ялені, часник подрібнити, додаючи оливкову олію, до стану густої сметани.

Філерибиподсоусом Підготувати філе рибки.

фото Філерибиподсоусом Викласти у вогнетривку посудину, зверху на філе - 1 ст. л. соусу, посипати мигдалем і запікати 15-20 хв у розігрітій до 220°С духовці.

Простые рецепты вкусных салатов - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.

Каллы из мастики своими руками пошаговокаллы из мастики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter