Філе риби під овочами з сиром
6564
інгредієнти:
- Філе риби (хек, минтай) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 4 шт.
- Майонез (сметана) 150 г
- Сир твердий 200 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Паприка (сушена або солодкий перець)
Розморозити і віджати філе риби. Нарізати на шматки розміром 7 на 7 см. Посолити, поперчити, посипати приправою.
Збити яйця з борошном. Обмочити кожен шматочок риби в суміш і швидко обсмажити. Перекласти на деко.
Порізати цибулю кільцями. Укласти поверх риби.
Помідори нарізати кружечками, викласти поверх цибулі. Обов'язково в такій послідовності, тоді цибуля буде хрусткою, а не тушкованою.
На кожну башточку капнути трохи майонезу, засипати тертим сиром.
Поставити в розігріту до 180° духовку на 15-20 хвилин.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Арахисовое масло - арахисовое масло рецепт. Мультиварка Philips.
Купить Миксеры с Доставкой: домашний майонез миксером видео. Как приготовить домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі