Філе по-швидкому
- Філе куряче 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Часник
- Сир 100 г
- Оцет (винний) 3 ст.л.
Філе, кожну частину, розділити на 4 шматочки (плоских), можна замаринувати в оцті з водою, плюс сіль і перець, часник, зелень або просто обсипати сіллю і перцем.
На сковороді обсмажити цибулю (дрібно нарізати), солодкий перець і помідори (теж нарізати все дрібно), овочі викласти на тарілку. Шматочки філе обсмажити з одного боку, перевернути на іншу і смажити ще трохи,.
Потім поверх кожного філе укласти овочі та по шматочку сиру, накрити кришкою і дати сиру розплавитися.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Мясные салатыВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
www.recepti.biz.uaПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты пляцков с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Приготовление канапе в домашних условияхКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепты морепродукты салаты. Морепродукты салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter