Філе пангасіуса в клярі
1136
інгредієнти:
- Пангасіус (філе)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно пшеничне
- Яйце
- Вода
- Олія рослинна
Філе пангасіуса розморозити, обмити і трохи обсушити на дошці.
Посолити, поперчити.
Порізати на порційні шматки.
Приготувати кляр.
1 яйце розбити в миску.
Додати 1 склянку води і дрібку солі.
Додати трохи борошна.
Зробити тісто консистенції густої сметани.
Кожен шматок риби занурити в отримане тісто.
Викласти на гарячу сковороду, политу олією.
Смажити до рум'яної скориночки з двох сторін.
Салаты мясные рецепты приготовления recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - бите скло десерт рецепт.
Продажа сельхозсырья,цветы: новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Салат мимоза сыр. Рецепт салата мимоза с рисом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі