Філе окуня запечене з картоплею та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
991 Філе окуня запечене з картоплею та грибами
Фото - Філе окуня запечене з картоплею та грибами
інгредієнти:
  • Філе риби (окунь) 0.5 кг
  • Печериці 300 г
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сік лимона
  • Сіль
  • Спеції
  • Майонез
  • Олія рослинна
  • Часник

Філе окуня посолити і збризнути соком лимона. Обсмажити до напівготовності.

Гриби печериці (банку) обсмажити з цибулею, часником і спеціями.

Потім у форму викласти нашатковану цибулю, зверху частину смажених грибів, філе окуня, знову гриби, картоплю шматочками і майонез.

Відправити у розігріту духовку (200-220 градусів) і запікати до повної готовності.

recepti.biz.uaРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter