Філе окуня запечене з картоплею та грибами
991
інгредієнти:
- Філе риби (окунь) 0.5 кг
- Печериці 300 г
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік лимона
- Сіль
- Спеції
- Майонез
- Олія рослинна
- Часник
Філе окуня посолити і збризнути соком лимона. Обсмажити до напівготовності.
Гриби печериці (банку) обсмажити з цибулею, часником і спеціями.
Потім у форму викласти нашатковану цибулю, зверху частину смажених грибів, філе окуня, знову гриби, картоплю шматочками і майонез.
Відправити у розігріту духовку (200-220 градусів) і запікати до повної готовності.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі