Філе окуня запечене у фользі
1352
інгредієнти:
- Філе рибнe (окунь морський) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Базилік (приправа) 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Кмин (сухий) 0.5 ч.л.
- Зелень (кріп і петрушка)
- Сік лимона
- Сіль
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Паприка солодка (суха, шматочками) 1 ч.л.
Філе окуня розморозити.
Цибулю нарізати півкільцями і додати до філе.
Полити соєвим соусом і соком половинки лимона. Потім додати приправи - базилік, паприка, перець мелений і кмин.
Полити оливковою олією, додати дрібно нарізану зелень і акуратно перемішати.
15-20 хвилин промаринувати, загорнути у фольгу і поставити в духовку розігріту до 180-190°С на 25-30 хвилин.
Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году.
Очень вкусные оладьи - оладьи тыквенные.
Торт парижанка рецептИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі