Філе морського окуня з цибулею пореєм
758
інгредієнти:
- Філе морського окуня 6 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Приправа (для риби) 1 ч.л.
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Суміш перців мелених
- Сіль
- Сметана 4 ст.л.
- Кріп (зелень) 10 г
Маринад: змішати сік лимона з оливковою олією, соєвим соусом, додати приправи і перемішати.
Філе промити, обсушити. Форму для запікання застелити фольгою і викласти філе.
Залити маринадом і залишити маринуватися хвилин на 30.
Цибулю порей нарізати.
Додати кріп і подрібнити.
Натерти сир.
Додати сметану, посолити.
Перемішати.
Цією масою покрити кожен шматочок рибки.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
Потім дістати і за бажанням посипати ще сиром.
Знову поставити в духовку хвилини на 2, щоб сир розплавився.
Блинчики с грибами и сыром с фотоПроизводство пельменей, блинчиков, котлет и др
Купить грибы: салат с свежими шампиньонами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі