Філе морського окуня з цибулею пореєм

ДРУГІ СТРАВИ
758 Філе морського окуня з цибулею пореєм
Фото - Філе морського окуня з цибулею пореєм
інгредієнти:
  • Філе морського окуня 6 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Соус соєвий 2 ст.л.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Приправа (для риби) 1 ч.л.
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Суміш перців мелених
  • Сіль
  • Сметана 4 ст.л.
  • Кріп (зелень) 10 г

Філе морського окуня з луком-пореєм інгредієнти Маринад: змішати сік лимона з оливковою олією, соєвим соусом, додати приправи і перемішати.

Філе морського окуня з цибулею-пореєм Філе промити, обсушити. Форму для запікання застелити фольгою і викласти філе.

фото Філе морського окуня з цибулею-пореєм Залити маринадом і залишити маринуватися хвилин на 30.

Філе морського окуня з луком-пореєм Філе морського окуня Цибулю порей нарізати.

Філе морського окуня з луком-пореєм Цибуля порей Додати кріп і подрібнити.

Філе морського окуня з луком-пореєм Сир твердий Натерти сир.

Філе морського окуня з луком-пореєм Соус соєвий Додати сметану, посолити.

Філе морського окуня з луком-пореєм Сік лимонний Перемішати.

Філе морського окуня з луком-пореєм Олія оливкова Цією масою покрити кожен шматочок рибки.

Філе морського окуня з луком-пореєм Приправа Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

Філе морського окуня з луком-пореєм Паприка солодка Потім дістати і за бажанням посипати ще сиром.

Філе морського окуня з луком-пореєм Суміш перців мелених Знову поставити в духовку хвилини на 2, щоб сир розплавився.

Філе морського окуня з луком-пореєм Сіль

Блинчики с грибами и сыром с фотоПроизводство пельменей, блинчиков, котлет и др

Купить грибы: салат с свежими шампиньонами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter