Філе морського окуня рожевого запечeне з картоплею у вершках
- Окунь (морський) 800 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки
- Майонез
- Маслини
- Зелень
- Сир
- Сіль
- Перець
- Горіх мускатний
Нарізати філе рибки невеликими шматочками.
Нарізати картоплю кружечками завтовшки 0,5 см.
Лист злегка змастити олією, укласти рибу і картоплю. Посолити, поперчити. Можна злегка посипати мускатним горіхом.
Нарізати цибулю півкільцями, нарізати зелень, посипати рибу з картоплею.
Нарізати маслини кільцями.
Викласти маслини. Залити усе вершками, додати трохи води.
Зробити крапельки з майонезу, натерти сир, посипати страву і ще раз посипати зеленню.
Запікати у духовці розігрітій до 180 градусів до повної готовності.
ТутКулинарные рецепты
Купить мицелий: салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.
Торты без выпечки видео наполеонТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Майонез в домашних условиях миксером рецептПроизводство майонеза, масла
Американская кухняСтихи американских поэтов, биографии
Кулинарный сайт консервируем recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter