Філе масляної риби в кокосовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
749 Філе масляної риби в кокосовому соусі
Фото - Філе масляної риби в кокосовому соусі
інгредієнти:
  • Риба (масляна, філе) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сік лимона (лимонний джем)
  • Цукор
  • Приправа ("Вегета")
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Соус кисло-солодкий 1 ст.л.
  • Молоко кокосове 0.5 скл.
  • Борошно
  • Олія рослинна

Маринад і соус. Цибулю почистити, нарізати кубиками і блендером подрібнити в пюре. До цибулі додати сік лимона (або джем), цукор, гірчицю, кисло-солодкий соус. Скибочки риби добре змочити в цибулевій суміші (частина маринаду) і покласти в миску маринуватися на 1 годину. Залишений маринад буде для соусу.

Форму змастити олією. У миску насипати борошно і "Вегету", перемішати. Скибочки риби обваляти в борошні і викласти у форму. Залишений маринад розвести кокосовим молоком. Залити рибу й поставити в духовку при 200 градусах хвилин на 40-45 (соус повинен загуснути). 

Кокосове молоко. Взяти жменю кокосової стружки, залити киплячою водою або молоком (вершками) і залишити до охолодження. Потім процідити, стружки віджати в рідину, потім викинути. Це і є кокосове молоко. Можна підсолодити.

 

Рейтинг кулинарных сайтов здесь

http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепт мясного салата фото тут

Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.

Способы приготовления салата мимоза recepti.biz.ua

Кулинария рецепт заварного крема. Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон со сгущенкой.

Рейтинг популярных кулинарных сайтов. Кулинарный поединок сайт программы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter