Філе курячої грудки у цибулево-вершковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
708 Філе курячої грудки у цибулево-вершковому соусі
Фото - Філе курячої грудки у цибулево-вершковому соусі
інгредієнти:
  • Вершки жирні 200 мл
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кріп сушений
  • Сіль

Обробити курячу грудку на філе і нарізати його невеликими шматочками. Обсмажити на половині олії, приблизно 5 хв. 

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на другий половині олії до золотистого кольору. 

З'єднати філе і цибулю разом, смажити на невеликому вогні ще 2 хв. Приготувати соус.

У вершки, додати кріп, сіль і борошно. Збити віночком, щоб не було грудок. 

Залити соусом філе з цибулею і перемішати, накрити кришкою і тушкувати до загустіння соусу.

На стіл подавати із гарніром. 

 

Рецепты простые первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд.

Лазанья рецепт высоцкаяРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz.ua Салат с Курицей, орешками и сухариками

Рецепты Для Мультиварки - кулинарные рецепты с фотографиями. Как приготовить вкусный шашлык.

Песочный пирог с яблоками и клюквойпесочный пирог с яблоками

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса. Рецепты вторых блюд.