Філе курячої грудки у цибулево-вершковому соусі
- Вершки жирні 200 мл
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кріп сушений
- Сіль
Обробити курячу грудку на філе і нарізати його невеликими шматочками. Обсмажити на половині олії, приблизно 5 хв.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на другий половині олії до золотистого кольору.
З'єднати філе і цибулю разом, смажити на невеликому вогні ще 2 хв. Приготувати соус.
У вершки, додати кріп, сіль і борошно. Збити віночком, щоб не було грудок.
Залити соусом філе з цибулею і перемішати, накрити кришкою і тушкувати до загустіння соусу.
На стіл подавати із гарніром.
Рецепты простые первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд.
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.ua Салат с Курицей, орешками и сухариками
Рецепты Для Мультиварки - кулинарные рецепты с фотографиями. Как приготовить вкусный шашлык.
Песочный пирог с яблоками и клюквойпесочный пирог с яблоками
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса. Рецепты вторых блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter