Філе куряче з кісточкою
643
інгредієнти:
- Філе куряче (з кісточкою) 4 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сіль
Філе без шкірки із кісточкою відбити із двох сторін.
Обваляти в борошні із сіллю і смажити в олії по 5-7 хвилин із кожної сторони.
На гарнір добре подати відварені і свіжі овочі.
Гарнір та філе викласти у тарілку і прикрасити свіжими овочами та зеленню.
За таким же рецептом можна приготувати ніжки без кісточок.
Чим тонше буде відбито м'ясо, тим менше смажити.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
рецепты легкие низкокалорийные блюда
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - пляцки рецепти фото.
http://recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі