Філе куряче із печінкою
- Філе куряче 4 шт.
- Печінка куряча 200 г
- Сир твердий 200 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вершки 300 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Соус соєвий 100 мл
Зробити у курячому філе кишеньку, укласти у неї печінку.
На печінку укласти смужки сиру, посолити і сколоти кишеньку зубочисткою.
Приготувати маринад. Соєвий соус змішати із сіллю і перцем (або з іншими спеціями), залишити грудки маринуватися на той час, доки готується грибний соус.
Для грибного соусу обсмажити цибулю та гриби, приправити сіллю і перцем, влити вершки і довести до кипіння.
Обсмажити грудки на олії з усіх боків.
Укласти у форму для запікання і залити грибним соусом. Зверху посипати тертим сиром. Відправити у духовку приблизно на 20 хв.
Конфеты карамель своими рукамиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты Для Мультиварки: рецепты вкусных салатов. Рецепты салатов на каждый день.
Легкие рецепты блюд. Быстрые и легкие горячие блюда.
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Торт с вишней: рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Тутяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter