Філе курки з "Мускатом" і цитрусовими
- Курка (філе) 800 г
- Вино 200 мл
- Лимон 1 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Перець чорний
- Сіль
- Кріп
Влити напівсухий «Мускат» у блендер, додати очищені лимон з апельсином, розтоплене вершкове масло, підсолити і на максимальній швидкості перетворити в однорідну пінну масу.
Залити курятину маринадом і поставити у холодильник на дві години.
Вийняти філе з маринаду і швидко обсмажити на розігрітій сковороді (хвилини по три кожну сторону). Одночасно в іншу ємність влити маринад і, помішуючи, випарити зайву рідину, доки він злегка не загусне (хвилин 5-7). Потім додати перець і коріандр.
Салат кучками рецепт с фото пошаговоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
французский салат оливье старинный рецепт
Готовим со вкусом - салаты с фото.
Каллы из мастики мастер класскаллы из мастики
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салата из морепродуктов.
Салат с сельдереем, яблоком и куриным филеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter