Філе курки у соусі із базиліка
- Філе куряче 400 г
- Зелень 1 ст.л.
- Бульйон (курячий, із кубика) 200 мл
- Молоко 100 мл
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Салат зелений 1 шт.
- Петрушка
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль, перець
Філе вимити й нарізати невеликими шматочками.
Шматочки філе викласти на сковороду із розігрітою оливковою олією, посолити, поперчити. Смажити на сильному вогні протягом 10 хв.
Бульйон довести до кипіння, додати базилік, борошно, сіль, варити протягом 5 хв. Влити молоко.
Помішуючи, довести до кипіння, додати лимонний сік, цукор, варити на слабкому вогні 3-5 хв.
Шматочки курки залити соусом.
Тушкувати протягом 15-20 хв на середньому вогні, потім зменшити вогонь, влити трохи води і тушкувати до готовності.
Зелений салат і зелень петрушки вимити.
Готову страву викласти на тарілку на листя салату, полити залишеним від тушкування соусом.
Прикрасити гілочками петрушки.
Рогалики рецепты с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaсалати з копченою куркою
Рецепты В Мультиварке Рецепты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Купить тыкву: оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Купить колбасу, цены: приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter