Філе курки у панірувальних сухарях
- Філе куряче 300 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Філе курки нарізати на невеликі шматки.
Злегка відбити, посолити і поперчити.
Яйце розбити у тарілку, трохи посолити і добре розмішати виделкою до однорідної консистенції. В окрему тарілку насипати панірувальні сухарі.
Кожен шматок курки вмочити у тарілку з яйцем.
Потім кожен шматок обваляти у панірувальних сухарях.
На розігріту з рослинною олією сковороду викласти всі шматки.
На середньому вогні обсмажити із двох боків до готовності.
Викласти на тарілку до гарніру, прикрасити і подати на стіл.
Кулинарные рецепты от Tramontina: праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат радичио рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Доставка Имперских Блюд: пицца картинки. Доставка готовой еды на неделю.
Формы для создания печенья: рецепт домашнего печенья на смальце.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter