Філе курки із пшоном і сухофруктами
- Філе куряче 200 г
- Пшоно 100 г
- Курага 50 г
- Чорнослив 50 г
- Горіх волоський (очищений) 30 г
- Родзинки 30 г
- Перець
- Сіль
- Олія рослинна
Філе курки помити під холодною водою, обсушити, нарізати шматочками, викласти у змащену олією форму для запікання.
Курагу, чорнослив і родзинки промити і викласти у миску. Залити теплою водою і дати постояти 30 хвилин, доки родзинки і курага не набубнявіють.
Коли сухофрукти набрякнуть, дістати із води й обсушити. Викласти у форму поверх курячого філе.
Відварене пшоно викласти на курку із сухофруктами, все посипати сіллю і перцем.
Ядра волоських горіхів крупно порубати і викласти у форму до решти продуктів. Помістити форму у розігріту духовку (200 градусів) і запікати 7-10 хвилин.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов из авокадо. Рецепт вкусного салата с авокадо.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат невеста рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Фруктовые десерты рецепты с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Салат из редьки рецепт здесь
Майонез домашнийРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter