Філе курки із пшоном і сухофруктами

ДРУГІ СТРАВИ
746 Філе курки із пшоном і сухофруктами
Фото - Філе курки із пшоном і сухофруктами
інгредієнти:
  • Філе куряче 200 г
  • Пшоно 100 г
  • Курага 50 г
  • Чорнослив 50 г
  • Горіх волоський (очищений) 30 г
  • Родзинки 30 г
  • Перець
  • Сіль
  • Олія рослинна

Філе курки помити під холодною водою, обсушити, нарізати шматочками, викласти у змащену олією форму для запікання. 

Курагу, чорнослив і родзинки промити і викласти у миску. Залити теплою водою і дати постояти 30 хвилин, доки родзинки і курага не набубнявіють. 

Коли сухофрукти набрякнуть, дістати із води й обсушити. Викласти у форму поверх курячого філе. 

Відварене пшоно викласти на курку із сухофруктами, все посипати сіллю і перцем. 

Ядра волоських горіхів крупно порубати і викласти у форму до решти продуктів. Помістити форму у розігріту духовку (200 градусів) і запікати 7-10 хвилин.

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

печень с яблоками рецепт

Рецепты салатов из авокадо. Рецепт вкусного салата с авокадо.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат невеста рецепт. Осетинские пироги на заказ.

Фруктовые десерты рецепты с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Салат из редьки рецепт здесь

Майонез домашнийРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter