Філе індички запечeне із овочами у фользі
- Філе індички 600 г
- Картопля 6 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарський 1 шт.
- Кріп
- Петрушка
- Майонез (легкий) 0.5 упак.
- Кефір 0.5 упак.
- Перець чорний (мелений)
- Вегета
- Приправа для м´яса
- Помідор 4 шт.
У вогнетривку посудину для духовки покласти стільки фольги, щоб можна було загорнути страву повністю. Нарізати філе на середні шматочки, можна і кубиками, і скибочками. Так само нарізати картоплю, моркву, помідори, цибулю, часник, болгарський перець, зелень. Лeгкий майонез викласти у м'ясо-овочеву суміш. Туди ж вилити трохи кефіру так, щоб половина суміші покрилася. Присипати вегетою, перцем, приправою для м'яса або овочів. Потім всe ретельно перемішати, щоб всe рівномірно просочилося. Добре "запакувати" всe у фольгу так, щоб повітря не потрапляло, і поставити у попередньо розігріту духовку на 200°С. Готовність перевіряти по картоплі.
Мясные салаты рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Постный рецепт Рождество. Рождество рецепты.
Рецепт приготовление селедки под шубойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами. Купить мицелий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter