Філе індички, запечене із грушею
2190
інгредієнти:
- Філе індички 1 кг
- Груша 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Вино біле напівсолодке 5 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Паприка солодка (мелена) 0.5 ч.л.
- Часник 2 зуб.
Маринад для індички. Змішати соєвий соус, оливкову олію, вино, подрібнений часник, перець і паприку.
Залити маринадом філе, попередньо нарізане на шматки. Маринувати 2-2,5 години.
Мариновану індичку викласти на деко, застелене фольгою.
Зверху на філе викласти часточки груші.
На грушу викласти пластинки сиру.
Відправити у розігріту до 240-250 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Десерты без выпечки рецепты с фото простыеЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Салаты в стаканеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Новогодние рецепты блюда здесь
Рецепты Приготовления - праздничные новогодние блюда.
Срочное фото. Срочная полиграфия: салаты с фото. Салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі