Філе індички в "шубці" під грибним соусом
- Грудка індички 1 шт.
- Гриби (печериці консервовані) 2 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки (11%) 1 пач.
- Коньяк 70 г
- Тісто (філо, листи) 0.5 пач.
- Спеції (часник)
- Сік лимона 1 шт.
- Сир твeрдий 2 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Розрізати грудку навпіл і замаринувати у спеціях і соці лимона.
Зверху укласти півбанки грибів (порізаних) і половину цибулі -кільцями.
2 пластинки сиру, можна порізати.
Згорнути рулетом.
Порізані гриби, залишену цибулю, часник, коньяк, спеції, вершки обсмажити на вершковому маслі кілька хвилин.
Загорнути грудку в листи філо.
У форму покласти половину грибів, грудку в тісті і знову гриби.
Запікати при 180 градусах хвилин 40.
Холодные закуски - холодные закуски из лаваша.
Купить Печенье: печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Закупка рецепты - рецепт закуски рафаэлло. Рецепты Для Мультиварки.
Салат с капустой, яблоками и апельсинами. Салат из яблок.
Торт медовик или медовый. Рецепты торт медовик.
Эспрессо кофе этоэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter