Філе індички по-баварськи
- Філе індички 300 г
- Яблуко 2 шт.
- Цибуля
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Цибуля-порей
- Йогурт (зі смаком персика) 150 г
- Сир 50 г
- Яйце 1 шт.
Філе індички вимити, нарізати соломкою, посолити, поперчити і обсмажити, сік від смаження злити, а філе перекласти на деко або у форму.
Яблука вимити, розрізати навпіл, вийняти серцевину і під кутом нарізати на часточки, злегка обсмажити у соку, який залишився від індички.
Цибулю ріпчасту і цибулю порей нарізати кільцями, обсмажити, залити вином і тушкувати 5 хвилин.
Йогурт змішати із тертим сиром і яйцем, злегка збити.
На філе індички викласти шарами: яблука, цибулю, змастити йогуртом і запекти до розплавлення сиру.
Салат белоцерковский рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты в постКалендарь постов. Рецепты на любой вкус и день
www.recepti.biz.ua Салат с лососем, авокадо и апельсиново-кунжутной заправкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter