Філе індички під журавлино-апельсиновим соусом
1163
інгредієнти:
- Філе індички 800 г
- Журавлина 250 г
- Мед 1 ст.л.
- Апельсин 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
Філе нарізати невеликими шматочками.
Смажити на олії 30 хв, періодично помішуючи. Посолити, поперчити.
Для соусу: із апельсина зняти цедру (спеціальним ножем або натерти на тертці).
У каструльку покласти журавлину, додати подрібнений апельсин і мед. Варити на невеликому вогні 15 хвилин.
Потім додати цедру і варити ще 5 хвилин.
Соус протерти через сито.
Якщо соус вийшов дуже густим, додати трохи кип'яченої води.
Готове філе полити соусом.
Осетинские пироги на заказ: салат из брокколи рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі