Філе індички під брусничним соусом
- Філе індички 500 г
- Брусниця (заморожена) 300 г
- Вода 450 мл
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Горілка 30 г
- Цукор 125 г
- Олія рослинна
- Сіль
Брусницю залити холодною водою і відварити до м'якості.
Філе індички обробити на порційні шматки, посолити, зробити надрізи і обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Із брусниці злити 1/2 частину відвару в іншу посудину.
Поступово вливаючи брусничний відвар, тушкувати філе на маленькому вогні під кришкою, до готовності.
У брусницю додати цукор, влити горілку і уварювати протягом 5-10 хвилин. Вимкнути нагрів, додати крохмаль, заздалегідь розведений в 70 мл води, ретельно перемішати і остудити соус.
На тарілку викласти філе, полити соусом і подати з гарніром (рис, овочі, смажені цибулинки).
Кексы с грушей в формочкахРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Арахисовое масло рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Прикольные картинки фк Спартак. Фанатские картинки Спартака.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter