Філе індички, фаршироване моцарелою

ДРУГІ СТРАВИ
1360 Філе індички, фаршироване моцарелою
Фото - Філе індички, фаршироване моцарелою
інгредієнти:
  • Філе індички (стейки) 2 шт.
  • Моцарела 100 г
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень (свіжа: базилік, кінза, петрушка) 10 г
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Спеції (хмелі-сунелі, італійські трави) 2 ч.л.
  • Соус (Песто зелений) 2 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Філе індички, фаршироване моцарелою інгредієнти Філе індички злегка відбити.

Філе індички, фаршироване моцарелою Замаринувати в суміші із солі, перцю, ароматних трав і оливкової олії хвилин на 10-15.

фото Філе індички, фаршироване моцарелою Стейки швидко (за кілька секунд) підрум'янити з двох сторін у добре розігрітій сковороді без додавання олії.

Філе індички, фаршироване моцарелою Філе індички Зелень крупно нарізати.

Моцарелу розрізати на 2 частини.

Часник очистити і пропустити через прес.

Філе індички, фаршироване моцарелою Моцарелла На кожен стейк покласти по половині обсягу зелені, по чайній ложці "песто" і половину моцарели.

Філе індички, фаршироване моцарелою Часник Стейки скласти удвічі і закріпити дерев'яними паличками або зубочистками (повинен залишитися простір). 

 

Філе індички, фаршироване моцарелою Зелень Запікати в розігрітій духовці (200-220°C) 10-15 хвилин безпосередньо перед подачею, і подавати із соусом, який виділився при запіканні. 

 

Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.

Рецепты салатов быстро и вкусно. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.

Сайт элеатронной кулинарной книгиКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter