Філе індички, фаршироване моцарелою
- Філе індички (стейки) 2 шт.
- Моцарела 100 г
- Часник 2 зуб.
- Зелень (свіжа: базилік, кінза, петрушка) 10 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Спеції (хмелі-сунелі, італійські трави) 2 ч.л.
- Соус (Песто зелений) 2 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
Філе індички злегка відбити.
Замаринувати в суміші із солі, перцю, ароматних трав і оливкової олії хвилин на 10-15.
Стейки швидко (за кілька секунд) підрум'янити з двох сторін у добре розігрітій сковороді без додавання олії.
Зелень крупно нарізати.
Моцарелу розрізати на 2 частини.
Часник очистити і пропустити через прес.
На кожен стейк покласти по половині обсягу зелені, по чайній ложці "песто" і половину моцарели.
Стейки скласти удвічі і закріпити дерев'яними паличками або зубочистками (повинен залишитися простір).
Запікати в розігрітій духовці (200-220°C) 10-15 хвилин безпосередньо перед подачею, і подавати із соусом, який виділився при запіканні.
Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Рецепты салатов быстро и вкусно. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.
Сайт элеатронной кулинарной книгиКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter