Філе хека "Ілюзія"
- Риба (хек, філе) 6 шт.
- Морква (варена) 3 шт.
- Буряк (варений) 1 шт.
- Сіль 4 ст.л.
- Цукор 3 ст.л.
- Лимон (великий) 1 шт.
- Куркума 1 ч.л.
- Яйце (варене) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твeрдий 100 г
- Олія рослинна
- Борошно
- Спеції (чабер, насіння коріандру)
- Кріп (зелень)
Вичавити сік із лимона.
Із моркви, буряка, солі, цукру, лимонного соку, спецій і зелені кропу приготувати у блендері соус-маринад.
Філе риби обмазати маринадом, укласти в ємність і поставити на добу в холодильник.
Потім вийняти, промити холодною водою, обсушити серветкою і дати постояти в провітрюваному місці 3-4 години.
Підготовлене філе хека розрізати на дві частини, запанірувати у борошні й обсмажити на олії з двох сторін.
Цибулину дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Натерти на дрібній тертці яйця, змішати зі смаженою цибулею.
На дрібній тeртці натерти сир.
На обсмажене філе викласти по столовій ложці яєчно-цибулевої суміші і посипати сиром.
Поставити на 1-1,5 хвилини в мікрохвильову піч.
На гарнір подати смажену картоплю і мариновані овочі.
Кулинарные рецепты от Tramontina - легкие супы рецепты с фото.
recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter