Філе чилійського сібаса зі шпинатом і гранульованим пюре з фенхеля
- Риба (чилійський сібас) 200 г
- Шпинат (свіжий) 100 г
- Фенхель 50 г
- Олія оливкова 40 мл
- Анчоуси 10 г
- Сир твердий (пармезан) 20 г
- Базилік (зелений) 3 г
- Цибуля шалот 10 г
- Вершки (33%) 10 мл
- Сіль
- Перець чорний мелений
Філе риби розрізати на 2 частини уздовж, посолити морською сіллю, поперчити. Обсмажити на оливковій олії з кожного боку по 4-5 хвилин. Окремо приготувати шпинат, обробити, обшпарити гарячою водою. На сковорідку налити оливкову олію, додати анчоуси, дрібно нарізану цибулю шалот, злегка обсмажити 1-2 хвилини. Додати шпинат, обсмажити 3-4 хвилини, зняти з плити і додати тертий сир пармезан, посолити, поперчити. Приготувати пюре з фенхеля. Фенхель нарізати на 6-8 рівних частин, обсмажити на олії 6-8 хвилин, загорнути у фольгу і запікати 10-12 хвилин при 180 градусах. Далі фенхель злегка остудити, збити блендером із додаванням вершків, базиліка, пармезану, солі і перцю до однорідної маси, але щоб залишилися гранули.
На тарілку викласти шарами - шпинат, риба, шпинат, риба, поруч покласти пюре з фенхеля.
Страву прикрасити олією з болгарського перцю і чіпсами з апельсина.
http://recepti.biz.uaлазанья со шпинатом
Что подарить коллеге на Рождество - рецепты выпечки на рождество.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины www.recepti.biz.ua
Рецепт торта без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки жилейные.
как в домашних условиях приготовить йогурт
Лучшие кулинарные сайты в контактеКулинарные рецепты. Пошаговые рецепты с фото и советами по приготовлению
Салат морепродуктов рецепт. Рецепт салат морепродукты.
Готовим со вкусом: новогодний кекс рецепт.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты www.recepti.biz.ua
Ооо эспрессо. Рецепты эспрессо.
recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter