Феттучіні "Катамаран"
- Макаронні вироби 250 г
- Морепродукти (мідії, креветки, кальмари, восьминоги) 600 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Вино біле (сухе) 50 мл
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Базилік 1 ст.л.
- Петрушка 2 ст.л.
Томатний соус.
Помідори очистити від шкірки і розтерти у пюре.
Відварити моркву і натерти на дрібній тертці.
Обсмажити дрібно нарізану цибулю.
Вичавити часник.
Усе висипати на сковорідку, посолити, поперчити.
Всипати подрібнену зелень базиліка і петрушки.
Додати оливкову олію, біле вино і лавровий лист.
Тушкувати під кришкою на середньому вогні 10 хвилин.
Лавровий лист вийняти.
Коли соус готовий, викласти до нього морепродукти. Можна використовувати готовий морський коктейль або все окремо.
Висипати морепродукти на сковороду до томатного соусу (заморожені морепродукти краще попередньо розморозити, щоб на сковороді не було зайвої води від талого льоду). Кип'ятити все на сильному вогні без кришки хвилин 7, щоб випарувалася зайва рідина і маса трохи загусла.
Відварити у злегка підсоленій воді макарони.
Як тільки феттучині готові, відкинути їх на дуршлак і протягом декількох секунд дати стекти воді.
Після чого відразу ж викласти на сковороду до "заправки". Готувати ще 2 хвилини на середньому вогні, перемішуючи макарони із соусом.
Викласти у тарілки. Додатково до страви можна подати дрібно посічену зелень і тертий пармезан.
Простые рецепты выпечкиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рыбные салаты. Рецепты с малиной.
Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой. Омлет - лучшая идея для завтрака. Рецепт Юлии Высоцкой.
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Как приготовить вкусный шашлык - торты без выпечки рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter