Феттучіні із курячою печінкою та вершками
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Печінка куряча 1000 г
- Вершки 1 скл.
- Цибуля зелена 1 ст.л.
- Гірчиця у зернах 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Макаронні вироби (Меззанеллі, Феттучіні) 1 упак.
- Пармезан (голландський сир)
- Спеції (куркума, сіль і перець)
- Масло вершкове
- Олія рослинна
Розігріти у сковороді вершкове масло, додати дрібно нарізані цибулю і часник.
Обсмажувати до прозорості на маленькому вогні 2-3 хв.
Додати нарізану на невеликі шматочки печінку і обсмажувати ще 3-5 хвилин.
Змішати вершки, зелену цибулю і гірчицю, добре посолити і поперчити.
Вилити суміш до печінки і довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього.
Збити злегка яйця.
Тонкою цівкою влити у сковорідку до вершків і печінки, постійно помішуючи.
Соус, таким чином, трохи загусне. Спробувати на сіль.
Поставити варити пасту.
Викласти макарони до печінки і вершків, акуратно перемішати.
Подавати присипавши сиром і цибулею.
Интернет-магазин вышиванок: торт вышиванка рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - вкусные торты на день рождения рецепты. Готовим со вкусом.
Варенье в магазине Утконос: черничное варенье. Черничная Liqberry.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter