Феттучіні із курячим філе і шпинатом
- Макарони (феттучіні) 1 упак.
- Філе куряче 500 г
- Шпинат свіжий 2 пуч.
- Сир блакитний 300 г
- Вершки 200 г
- Масло вершкове 100 г
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Перець
Нарізати філе невеликими шматочками.
Розігріти каструлю на вогні і покласти туди нарізане філе разом зі шматочками вершкового масла. Готувати на середньому вогні, доки не побіліє м'ясо.
Відварити макарони до стану al dente і відкинути на дуршлак, щоб стекла вода.
Дрібно нарізати часник і додати у м'ясо. Після того, як укинути часник, дорахувати до 10 і залити все вершками. Готувати 10 хвилин на середньому вогні.
Шпинат помити і порізати, але не дуже дрібно. Додати шпинат у соус.
Сир розламати на дрібні шматочки і додати у соус. Готувати ще 10 хвилин. Сир повинен повністю розплавиться.
Посолити і поперчити.
Додати макарони у соус і акуратно розмішати за допомогою двох виделок.
Салат парижскийУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Рецепти з фото в мультиваркеЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter