Феттучіне з кремом з болгарського перцю

ДРУГІ СТРАВИ
735 Феттучіне з кремом з болгарського перцю
Фото - Феттучіне з кремом з болгарського перцю
інгредієнти:
  • Перець болгарський (жовтий) 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Молоко (йoгурт або нежирні вершки) 50 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Вино біле 0.5 скл.
  • Сіль 0.3 ч.л.
  • Паприка солодка 0.25 ч.л.
  • Зелень 1 пуч.
  • Сир пармезан

Феттучіні з кремом з болгарського перцю (con la crema di peperoni) інгредієнти

Феттучіні з кремом з болгарського перцю (con la crema di peperoni) Почистити цибулю, дрібно нарізати і підсмажити на олії. Почистити і нарізати на смужки перець. 

Додати перець, часник, зелень, паприку, півсклянки білого вина в цибулю і тушкувати хвилин 15-20 до м'якого стану. 

Коли перець стане м'яким, довести всю масу до кремоподібного стану в блендері. Перекласти знову все у ту посудину, де готувалося, додати молоко або вершки. Кип'ятити хвилин 10, до загустіння маси.

Феттучіні з кремом з болгарського перцю (con la crema di peperoni) Лукрепчатий Зварити феттучине.

Феттучіні з кремом з болгарського перцю (con la crema di peperoni) Часник Змішати пасту з кремом, викласти в тарілку, посипати зверху тертим сиром "Пармезан". 

 

Рецепты Приготовления: салат из брокколи рецепты.

Французская кухня рецепты галеты. Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш.

таиландская кухня

Духовые шкафы: блюда из картофельного пюре в духовке.

Кулинарные рецепты сайт. Сайты кулинарных форумов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter