Феттучіне з кремом з болгарського перцю
- Перець болгарський (жовтий) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Молоко (йoгурт або нежирні вершки) 50 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вино біле 0.5 скл.
- Сіль 0.3 ч.л.
- Паприка солодка 0.25 ч.л.
- Зелень 1 пуч.
- Сир пармезан
Почистити цибулю, дрібно нарізати і підсмажити на олії. Почистити і нарізати на смужки перець.
Додати перець, часник, зелень, паприку, півсклянки білого вина в цибулю і тушкувати хвилин 15-20 до м'якого стану.
Коли перець стане м'яким, довести всю масу до кремоподібного стану в блендері. Перекласти знову все у ту посудину, де готувалося, додати молоко або вершки. Кип'ятити хвилин 10, до загустіння маси.
Зварити феттучине.
Змішати пасту з кремом, викласти в тарілку, посипати зверху тертим сиром "Пармезан".
Рецепты Приготовления: салат из брокколи рецепты.
Французская кухня рецепты галеты. Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш.
Духовые шкафы: блюда из картофельного пюре в духовке.
Кулинарные рецепты сайт. Сайты кулинарных форумов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter