Фермерська їжа
- Яловичина 1 кг
- Сало свинне 100 г
- Грудка свинна копчена 200 г
- Спеції
- Квасоля 250 г
- Цибуля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Бульйон яловичий 1 л
Сало порізати на смужки, посипати спеціями і сіллю.
Шматок яловичини очистити від плівок і прошити смужками сала за допомогою голки.
Прошивати м'ясо впоперек волокон.
Зайве сало відрізати.
Для маринаду змішати рослинну олію, 100 г білого вина, спеції.
Шматок яловичини зв'язати міцно і залишити маринуватися.
Порізати крупно моркву і цибулю, грудку. Підсмажити сало, потім туди ж грудку, потім цибулю і моркву.
У сотейник або іншу форму для духовки покласти зварену квасолю, змішати з підсмаженими овочами та салом. Посолити.
Зверху покласти шматок м'яса. Залити маринадом, що залишився, долити гарячого бульйону і поставити в духовку на 1,5-2 години на маленький вогонь.
Рецепты рождественской выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Суп В Мультиварке Рецепты - рецепт борща украинского.
recepti.biz начинки на пиццу
Кулинарные рецепты фотографиями. Кулинарные рецепты в фотографиях.
Актер александр кульков http://recepti.biz.ua
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Яблочный штрудель с корицей.
Чанахи рецепт приготовления с фотоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter