Фатте
- Паста хумус
- Сік лимонний
- Сіль
- Нут
- Часник 3 зуб.
- Олія
- Піта
- Перець червоний
Хумус замочити на ніч або години на 3-4.
Хумус відварити до готовності. Бульйон стає мутним і починає злазити шкірка з гороху.
Пасту хумус, тахіна, половину товченого часнику, лимонний сік, сіль і 3 ст. л. води змішати до однорідного стану. Замість води можна додати кефір.
Піту порвати на шматки 2х2 або 3х3 см і покласти на дно глибокої тарілки, додати часник, що залишився і перемішати.
Хліб полити гарячим гороховим відваром, так щоб змочити увесь хліб і ще раз перемішати.
Викласти горох і ще трохи бульйону, перемішати.
Горох залити сумішшю тахіни і хумуса. Налити олію в сковороду і поставити на повільний вогонь. Олія повинна злегка задиміти.
Поверх суміші тахіни і хумуса вилити розігріту олію, вона повинна зашкварчати.
Посипати червоним перцем і відразу на стіл.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с языком с фото.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик.
Купить майонез, цены: салати з майонезом.
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс 6202Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter