Фаттах по-курдськи
- Рис пропарений 1.5 скл.
- Гомілка куряча 6 шт.
- Зелень (петрушка або кріп) 1 пуч.
- Кефір (2,5%) 0.5 л
- Часник 2 зуб.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Горіхи кедрові 20 г
- Піта (лаваш) 1 шт.
Помити курку і відварити. Порвати лаваш (піту) на шматки. Обсмажити їх в олії до золотого кольору. Обсмажити горішки. Коли курка звариться, вийняти її, відокремити м'ясо від кісток і залишити на якийсь час. У бульйон укинути рис, варити до готовності. Нарубати зелень.
Соус. У кефір видавити часник і сік лимона, посолити.
На тарілку викласти грінки з піти, зверху рис, потім м'ясо курки, щедро посипати зеленню та горішками. По краях полити соусом.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Натуральный рецепт от насморка: французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты выпечки на любой вкус: торты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Торты из Киндер Сюрпризов: медовик торт. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter