Фарширований язик
- Язик 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сухарі панірувальні
- Яловичина 300 г
- Цибуля ріпчаста
- Петрушка
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна
Відварити язик (близько трьох з половиною годин).
Нарізати яловичину шматочками, покласти у каструльку, додати цибулю, поперчити, посолити, налити 1 склянку води і тушкувати до повного випаровування рідини.
Пропустити через м'ясорубку, додати зелень, вершкове масло.
3 хвилини смажити начинку на сковорідці.
Трохи остудити і додати у начинку сире яйце.
Нарізати язик скибочками шириною приблизно 2 сантиметри.
Розрізати кожну скибочку так, щоб отрималася кишенька. Можна взагалі навпіл, залишивши один край.
Збити 2 яйця із тертим сиром.
Помістити начинку у середину скибочок.
Обваляти скибочки спочатку у сухарях, потім у яйці із сиром. Потрібно, щоб сирна маса добре закривала те місце, де із прорізів видно начинку.
Покласти у розігріту олію (потрібно багато), обсмажити.
Подавати гарячими.
Скумбрия в маринаде рецепт с горчицейУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты американской кухни с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter