Фарширований свинячий карбонад
- Карбонад
- Гриби
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець
- Соєвий соус
- Сир твердий
- Майонез
Взяти свинячий карбонад на кісточці (не менше 2 см завтовшки), гострим ножем зробити в ньому глибокий надріз з боку м'якоті до самої кісточки. Вийде глибока кишеня.
Шматок м'яса покласти в пакет і акуратно відбити з двох сторін, воно не повинно порватися. Посолити, поперчити.
Печериці помити, почистити, дрібно накришити і обсмажити на сковороді з цибулею.
Викласти в миску, дати охолонути і змішати з тертим сиром. Помістити начинку в підготовлене м'ясо, скріпити край зубочисткою і обсмажити на сковороді.
Доводити до повної готовності не треба.
Потім кожен карбонад покласти на шматок алюмінієвої фольги, змастити майонезом і запікати в духовці.
Подавати з будь-яким овочевим гарніром, зверху можна полити грибним соусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: американские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат ласточкино гнездо фото.
Как приготовить шоколад: рецепты вкусных салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
Слипоны, сникерсы, оптовые цены - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Как вкусно приготовить мясо - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter