Фарширований судак

ДРУГІ СТРАВИ
600 Фарширований судак
Фото - Фарширований судак
інгредієнти:
  • Судак 2.5 кг
  • Цибуля ріпчаста
  • Булка
  • Сало 100 г
  • Яйце
  • Сіль
  • Спеції
  • Молоко

Фарширований судак інгредієнти Рибу почистити, обрізати плавники і хвіст, зняти акуратно шкіру. Відокремити від кісток м'ясо і перемолоти в м'ясорубці разом з цибулею, морквою і салом. Додати у фарш яйце і хліб, замочений в молоці. Добре перемішати, посолити, додати спеції.

Фарширований судак Викласти фарш на риб'ячу шкіру і зшити краї. (Під час зшивання добре утрамбовувати та в міру необхідності додавати фарш.)

фото Фарширований судак Викласти рибку на змащене олією деко, посипати зверху морквиною натертою і полити трохи майонезом. Запікати в духовці при 180 градусах годину.

Фарширований судак СудакОхолодити і витягнути нитки.

З останків фаршу можна посмажити котлети.

Салат святковий рецептКулинарные рецепты

Вкусные торты на день рождения рецептыМеню на 5 дней, возможность формирования и оформления заказа он-лайн

Рецепти гарячих страв з куркирецепти гарячих страв

Черничное варенье польза и вредРецепты варенья

Потрясающе вкусный салат - салаты вкусные рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

Ореховая паста рецепт в домашних условияхУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter