Фарширований судак
- Судак 2.5 кг
- Цибуля ріпчаста
- Булка
- Сало 100 г
- Яйце
- Сіль
- Спеції
- Молоко
Рибу почистити, обрізати плавники і хвіст, зняти акуратно шкіру. Відокремити від кісток м'ясо і перемолоти в м'ясорубці разом з цибулею, морквою і салом. Додати у фарш яйце і хліб, замочений в молоці. Добре перемішати, посолити, додати спеції.
Викласти фарш на риб'ячу шкіру і зшити краї. (Під час зшивання добре утрамбовувати та в міру необхідності додавати фарш.)
Викласти рибку на змащене олією деко, посипати зверху морквиною натертою і полити трохи майонезом. Запікати в духовці при 180 градусах годину.
Охолодити і витягнути нитки.
З останків фаршу можна посмажити котлети.
Салат святковий рецептКулинарные рецепты
Вкусные торты на день рождения рецептыМеню на 5 дней, возможность формирования и оформления заказа он-лайн
Рецепти гарячих страв з куркирецепти гарячих страв
Черничное варенье польза и вредРецепты варенья
Потрясающе вкусный салат - салаты вкусные рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Ореховая паста рецепт в домашних условияхУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter