Фарширований шлунок баранчика

ДРУГІ СТРАВИ
803 Фарширований шлунок баранчика
Фото - Фарширований шлунок баранчика
інгредієнти:
  • Субпродукти (шлунок баранячий, кишки)
  • Баранина 500 г
  • Перець болгарcький 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля (молода) 500 г
  • Помідор 3 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Спеції (сіль, перець, приправа)
  • Вода (кип´ячена) 100 мл

Жау-буйрек або фарширований шлунок баранчика інгредієнти Узяти очищений шлунок баранчика, серце, легені, печінку, м'ясо, овочі і приправу.

Кишки помити і вивернути, далі сплести у косичку (можна нарізати великими шматками).

Жау-буйрек або фарширований шлунок баранчика Субпродукти і м'ясо нарізати великими шматками.

фото Жау-буйрек або фарширований шлунок баранчика Також великою соломкою нарізати овочі.

Жау-буйрек або фарширований шлунок баранчика Субпродукти Додати сіль, спеції і все перемішати.

Жау-буйрек або фарширований шлунок баранчика Баранина Покласти у шлунок, налити 1 чашку води і перев'язати міцною ниткою.

Варити протягом 2-4 годин, в залежності від розміру шлунку.

Жау-буйрек або фарширований шлунок баранчика Перець болгарcкій В отриманому бульйоні відварити картоплю.

Викласти на тарілку картоплю і шлунок. Розрізати на 4 частини. Посипати зеленню і подати разом із бульйоном. 

 

Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт торта вишиванка.

Кулинарные сайты с картинками здесь

Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter