Фарширований шлунок баранчика
803
інгредієнти:
- Субпродукти (шлунок баранячий, кишки)
- Баранина 500 г
- Перець болгарcький 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля (молода) 500 г
- Помідор 3 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець, приправа)
- Вода (кип´ячена) 100 мл
Узяти очищений шлунок баранчика, серце, легені, печінку, м'ясо, овочі і приправу.
Кишки помити і вивернути, далі сплести у косичку (можна нарізати великими шматками).
Субпродукти і м'ясо нарізати великими шматками.
Також великою соломкою нарізати овочі.
Додати сіль, спеції і все перемішати.
Покласти у шлунок, налити 1 чашку води і перев'язати міцною ниткою.
Варити протягом 2-4 годин, в залежності від розміру шлунку.
В отриманому бульйоні відварити картоплю.
Викласти на тарілку картоплю і шлунок. Розрізати на 4 частини. Посипати зеленню і подати разом із бульйоном.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт торта вишиванка.
Кулинарные сайты с картинками здесь
Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі