Фарширований рибний "дріб’язок"
- Риба (свіжа сардина, салака, кілька) 1 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Перець червоний пекучий (мелений) 0.5 ч.л.
- Часник 4 зуб.
- Петрушка 2 пуч.
- Аджика
- Борошно
- Яйце 4 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Олія рослинна
Відірвати у риби голову, пальцем підчепити кишки, обрізати хвостик і хребет витягнути разом із дрібними кісточками.
Філе добре промити і злегка обсушити.
Готове філе посолити, полити соком лимона, посипати марокканськими травами. Залишити на годину промаринуватися.
Начинка. Петрушку дрібно нарубати.
У нарубану петрушку додати подрібнений часник, червоний мелений перець, аджику, олію. Посолити. Можна додати трохи лимонного соку. Гарно вимішати.
На кожну рибку викласти рівним шаром начинку і накрити другою рибкою. Акуратно, притримуючи пальцями, запанірувати в борошні те, що вийшло, вмочити у збитих яйцях.
Обсмажити на олії з двох сторін.
Кулинарный поединок сайт www.recepti.biz.ua
Салаты, вкусные рецепты салатовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Печенье из творога розочки рецептДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
Салат гурман рецепт фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter