Фарширований перець з родзинками
- Перець болгарський 1 кг
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина)
- Родзинки світлі 80 г
- Сир 100 г
- Морква 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода 1.5 скл.
- Сіль
- Приправа
- Олія рослинна
Родзинки промити, залити водою на 10 хвилин. Дрібно нарізати.
Рис відварити до напівготовності.
Цибулю нарізати, спасерувати на олії.
Перець помити, розрізати уздовж, очистити від насіння і перегородок.
У фарш додати рис, цибулю, родзинки, сіль, спеції. Добре перемішати.
Начинити перці отриманим фаршем, скласти в глибоку сковороду (або форму для запікання).
Розвести томатну пасту в воді, посолити.
Моркву натерти на дрібній тертці, викласти на перці.
Залити перець томатним соусом. Накрити сковороду кришкою і приготувати в духовці 30 хвилин.
По закінченню часу, кришку зняти, а перці посипати тертим сиром і знову поставити в духовку на кілька хвилин до розплавлення сиру.
Подавати перець, поливши соусом, що утворився.
Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты. Домашняя выпечка простые рецепты.
Авокадо рецепт салата. Рецепты салат авокадо.
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовление пловаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - торты без выпечки рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter