Фарширований перець по-домашньому
- Перець болгарський 10 шт.
- Рис 2 скл.
- М´ясо 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень
- Олія рослинна
- Помідор
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Помити перець, видалити плодоніжки.
Порізати кубиками цибулю та моркву. У розігрітій олії злегка підсмажити цибулю.
Додати моркву і обсмажити на маленькому вогні.
М'ясо (свинину) порізати невеликими кубиками, приблизно 1х1 см.
Додати промитий рис.
Нарізати дрібно зелень і додати до рисово-м'ясної суміші.
Злегка остудити підсмажені овочі, додати до рису, м'яса і зелені. Посолити, поперчити, додати приправи. Ретельно розмішати.
Вирізати середину у перцю, начинити його отриманим фаршем. Заповнити щільно, але не до кінця, в процесі варіння рис розбухне, перець може лопнути або фарш опиниться в казані. Скласти в казан, залити окропом, варити доки не звариться рис і м'ясо, це приблизно 40 хвилин.
Перед кінцем варіння додати натерті на тертці помідори або томатну пасту - для більш насиченого смаку.
Дуже смачно зі сметаною або майонезом.
Банош рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Безумно вкусные рецепты блюд - капуста пелюстка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter