Фарширований перець по-арабськи
619
інгредієнти:
- Фарш змішаний 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Томатна паста (негострий кетчуп) 1 ст.л.
- Зелень
- Перець солодкий 8 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Сметана 2 ст.л.
- Масло вершкове 1 ч.л.
Попередньо відварити рис. Перець очистити від нутрощів. Трохи обварити його у підсоленій воді (хвилин 5). Викласти на тарілку і дати охолонути.
Начинка.
Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити. Часник і зелень дрібно нарізати. У чашці змішати фарш, рис, цибулю, часник, зелень, 1 сире яйце, томатну пасту. Посолити, поперчити.
Якщо "тісто" трохи рідкувате, то можна додати в нього 1 ст. л. борошна. Все ретельно перемішати. Акуратно нафарширувати перець. Із частини води, що залишилася від варіння перцю зробити соус: додати томатну пасту, сметану, спеції, вершкове масло. Перець укласти у глибоку каструлю. Зверху полити соусом. Тушкувати до готовності. Подавати можна, як з соусом, в якому готувався перець, так і зі сметаною.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі