Фарширований перець "Ностальгія"
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Рис (у пакеті для варіння) 2 шт.
- Сир Дорблю
- Часник
- Сьомга слабосолона
- Вершки 33%
- Приправа (прованські трави)
Відварити 2 пакетики рису. Готовий рис перекласти в піалу.
Перець помити, розрізати навпіл і витягнути насіння.
Посолити, поперчити, укласти на деко і поставити в духовку на 10 хвилин (180 градусів), накривши фольгою.
Часник дрібно порубати.
Сир натерти на дрібній тертці.
Сьомгу нарізати скибочками.
До готового рису додати часник, сир, вершки.
Для аромату і дивовижного смаку додати чайну ложку "букета прованських трав" і все перемішати.
Перець дістати з духовки, нафарширувати рисовою сумішшю.
Зверху укласти пластинки сьомги. Залишки рису змішати з вершками і викласти навколо перцю.
Накрити фольгою і запікати хвилин 20.
Подавати, прикрасивши свіжою цибулею.
рецепт салата перепелиные яйца
Рецепты быстрой и вкусной диеты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Салат оливье рецепт язык recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter