Фарширований перець (нестандартний варіант)
1013
інгредієнти:
- Перець болгарський 12 шт
- Серце куряче (для начинки) 500 г
- Цибуля ріпчаста (для начинки) - шт 1 шт
- Морква (для начинки) 1 шт
- Кабачок (для начинки) 1 шт
- Гречка (відварна для начинки) 1 ст.
- Масло рослинне (для обсмажування цибулі та моркви)
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Сік томатний (для соусу) 300 мл
Курячі серця помити і перемолоти в кухонному комбайні.
У фарш додати перемелений кабачок, обсмажені цибулю і моркву, відварену гречку, посолити, поперчити, перемішати.
Готовим фаршем начиняє перець.
Залити начинений перець томатним соком з додаванням води і тушкувати хвилин 40-50.
Смачного!.
Приготовление борща на английском языкеКоктейли и домашнее приготовление вин
Очень вкусные кексы: кексы кофейные. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Салаты с консервой тунцаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Купить тыкву: оладьи тыквенные.
Американская кухня макароны с сыромАмериканский стаффордширский терьер
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі