Фарширований перець із сюрпризом!
- Перець болгарський
- Рис 1.5 скл.
- Телятина 600 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Сало
Перемолоти м'ясо, добре помити рис і залити на 5 хвилин окропом.
Почистити цибулю і моркву. Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на велику тeртку, сало порізати середніми кубиками і обсмажити на сковороді, вийняти його, а на цьому жирі посмажити цибулю з морквою. Злити рис, додати в нього засмажку, м'ясо і сало, перець, сіль, всe ретельно перемішати і нафарширувати перець. Помідори потерти на тeртці, додати сіль, перець і перемішати.
Скласти їх в каструлю і залити помідорним соком, щоб покрив перець, дати закипіти, зменшити вогонь і варити хвилин 40.
Рецепт пшенной каши с тыквой: рецепти з фото. Марко Не. Все об игроке.
Мультиварка Philips: арахисовое масло рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты пасхи творожной в мультиваркеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт: Майонез домашний. История происхождения майонеза.
Кофеварка эспрессо 15 recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter