Фарширований перець чилі
- Перець чилі (зелений і червоний) 16 шт.
- Фарш 200 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Сир 100 г
- Кінза 100 г
- Приправа (коріандр мелений, хмелі-сунелі, приправа для мексиканських страв)
- Томатна паста 2 ст.л.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Помідор (консервований у власному соку) 300 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цукор 2 ст.л.
- Масло вершкове
- Олія
Перець промити ззовні, видавити хвостик і акуратно очистити всередині від перемичок і насіння маленьким ножем, маленькою ложкою або ложечкою для видалення серцевинки томатів. Можна промити перець проточною водою, щоб змити все насіння і потім обсушити перець серветкою.
Змішати в мисці курячий фарш, дрібно посічену цибулину, сіль, спеції, тертий сир, подрібнену кінзу і часник.
Щільно нафарширувати перець і укласти у форму для запікання.
Нашаткувати моркву і цибулю. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати трохи олії і обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.
Додати томати, томатну пасту, цукор, зелень і часник, посолити і, помішуючи, протушкувати хвилин 5-10 на сильному вогні. Влити гарячий бульйон і продовжувати тушкувати близько 10-15 хвилин.
Зняти з вогню і залити соусом перець. Форму щільно накрити фольгою і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 35-45 хвилин в залежності від духовки.
По закінченні - вимкнути духовку, відкрити дверцята і залишити форму закритою хвилин на 10-15. Потім зняти фольгу і подати перець на стіл. На гарнір можна подати рис або картоплю.
Рецепты Для Мультиварки - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.
Медовик торт рецептТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter