Фарширований перець чилі

ДРУГІ СТРАВИ
1286 Фарширований перець чилі
Фото - Фарширований перець чилі
інгредієнти:
  • Перець чилі (зелений і червоний) 16 шт.
  • Фарш 200 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Сир 100 г
  • Кінза 100 г
  • Приправа (коріандр мелений, хмелі-сунелі, приправа для мексиканських страв)
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Бульйон (курячий) 1 скл.
  • Помідор (консервований у власному соку) 300 г
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Масло вершкове
  • Олія

Перець промити ззовні, видавити хвостик і акуратно очистити всередині від перемичок і насіння маленьким ножем, маленькою ложкою або ложечкою для видалення серцевинки томатів. Можна промити перець проточною водою, щоб змити все насіння і потім обсушити перець серветкою.

Змішати в мисці курячий фарш, дрібно посічену цибулину, сіль, спеції, тертий сир, подрібнену кінзу і часник.

Щільно нафарширувати перець і укласти у форму для запікання.

Нашаткувати моркву і цибулю. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати трохи олії і обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.

Додати томати, томатну пасту, цукор, зелень і часник, посолити і, помішуючи, протушкувати хвилин 5-10 на сильному вогні. Влити гарячий бульйон і продовжувати тушкувати близько 10-15 хвилин.

Зняти з вогню і залити соусом перець. Форму щільно накрити фольгою і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 35-45 хвилин в залежності від духовки.

По закінченні - вимкнути духовку, відкрити дверцята і залишити форму закритою хвилин на 10-15. Потім зняти фольгу і подати перець на стіл. На гарнір можна подати рис або картоплю.

Рецепты Для Мультиварки - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.

салат мимоза сыр

Медовик торт рецептТорты и пирожные на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter