Фарширований перець
- Фарш змішаний (телятина + свинина) 0.5 кг
- Перець болгарський 12 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Рис 1 скл.
- Сіль
- Олія рослинна
- Картопля 3 шт.
- Приправа (Вегета)
М'ясо прокрутити через м'ясорубку. Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на тертці, у перцю прибрати гаман з насінням.
У казані, на рослиній олії, обсмажити почерзі цибулю, моркву, часник і зелень. Більшу частину підсмажки перекласти на тарілку для охолодження.
У решту додати помідорну заготівлю або томатну пасту. Обсмажити і налити трохи окропу.
У овочевий бульйон покласти приправу Вегета. Хай трохи покипить.
У фарш додати холодну підсмажку і промитий рис. Посолити і добре перемішати.
Начинити готовим фаршем перчики.
Укласти в казан з бульйоном і додати окропу так, щоб перчики не торкалися дна. Якщо бульйон не солоний, то підсолити за смаком. Час варіння 40 хвилин.
За 15 хвилин до закінчення готування додати картоплю, нарізану кубиками.
Карп рецепты приготовления с фотоЛов осетровых, форели, карпа
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter