Фарширований перець
- Перець болгарський 6 шт.
- Філе куряче 800 г
- Рис 100 г
- Баклажан 1 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Помідор (великий) 3 шт.
- Моцарела 150 г
- Приправa
- Соєвий соус
- Олія рослинна
Відварюємо рис і філе до готовності. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку і з'єднуємо з рисом.
Тремо на крупній тертці моркву.
Ріжемо помідори.
Баклажан нарізаємо кубиками.
Обсмажуємо баклажан хвилин 5.
Додаємо моркву і смажимо ще 3 хвилини.
Додаємо помідори і смажимо доки вони не стануть м'якими.
Натираємо сир.
Миємо, очищаємо від насіння і розрізаємо навпіл перець.
Готові овочі викладаємо до м'яса з рисом.
Додаємо приправу.
Сир, соус і за бажанням солимо.
Добре перемішуємо.
Перець обмазуємо олією, наповнюємо начинкою і викладаємо на деко. У духовці запікаємо хвилин 15-20.
Викладаємо на тарілку.
Кулинарные рецепты - кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.
Рецепты праздничных новогодних салатов http://recepti.biz.ua
Мясные салаты с ананасомМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
Туристические путевки - праздничные новогодние салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter